Takuuvuokra yrittäjälle

Autamme yrittäjää toimitilojen takuuvuokrassa

Autamme yrittäjää käynnistämään tai siirtämään liiketoimintansa rahoittamalla uusien toimitilojen takuuvuokran helposti, nopeasti ja edullisesti. Vakuus.fi-palvelu tarjoaa takuuvuokran yrittäjälle toimitiloja varten, mikä on erinomainen vaihtoehto perinteiselle vuokravakuustilille: sen avulla yrityksen pääomaa ei tarvitse sitoa pankkitilille vuokravakuutta varten.

Takuuvuokran hakeminen yrityksen toimitiloja varten

Vakuus.fi on edullinen ja joustava palvelu yrittäjälle toimitilojen takuuvuokran hoitamiseen. Avaat vain ilmaisen tilin Vakuus.fi-palveluun, selvität, paljonko tarvitset takuuvuokraa ja teet rahoitushakemuksen. Korkolaskurimme avulla voit vertailla eri vaihtoehtoja. Teemme rahoituspäätöksen muutaman arkipäivän sisällä.

Tämän jälkeen voit tehdä vuokravakuuden talletuksen omalta vakuustililtäsi vuokranantajan vakuustilille, lähetämme vuokranantajalle takaussopimuksen ja vuokravakuusasia on kunnossa. Maksat rahoituksestamme pelkät korot koko vuokra-ajalta. Halutessasi voit lyhentää vuokravakuusrahoituksen pääomaa, jolloin myös rahoituksen koron osuus pienenee. Kulut ovat yritykselle vähennyskelpoisia.

Avaa ilmainen tili

Jos olet vuokranantaja, rekisteröidy palveluun täältä.