Vuokravakuuspalvelu välittäjälle

Kätevä ja ilmainen vuokravakuuspalvelu välittäjän käyttöön. Vuokravakuuspalvelu tarjoaa välittäjälle helppokäyttöiset toiminnot takuuvuokrien hallintaan ja muihin vuokra-asuntojen vuokraamiseen liittyvien asioiden hoitamiseen. Palveluamme käyttävien vuokralaisten luottotiedot on valmiiksi tarkistettu ja takaamme nopean ja luotettavan takaisinmaksatuksen mahdollisissa ongelmatilanteissa. Vuokravakuuspalvelumme on maksuton ja riskitön vaihtoehto välittäjälle.

Rahoituksen hallinnointi vuokravakuuspalvelun kautta

Vuokravakuuspalvelumme avulla saat välittäjänä helpot ja ilmaiset toiminnot käyttöösi. Palvelussamme hallinnoit takuuvuokria ja hoidat muita asuntojen vuokraamiseen liittyviä asioita.

Vakuus.fi on palvelu, jonka kautta vuokralainen voi hakea rahoituksen takuuvuokran hoitamiseen – nopeasti, helposti ja edullisesti. Vuokralainen avaa palveluun ilmaisen käyttäjätilin, jonka yhteydessä hänen luottotietonsa tarkistetaan. Hänelle myönnetään rahoituspäätös takuuvuokraa varten, mikäli luottotiedot ovat kunnossa.

Kun vuokralainen löytää haluamansa asunnon, tekee hän takuuvuokrasummaa vastaavan talletuksen omalta vakuustililtään vuokranantajan vakuustilille, jonka jälkeen me lähetämme takaussitoumuksen vuokravälittäjälle.

Vuokrasuhteen päättyessä vuokravakuuspalvelumme tarjoaa välittäjälle helpon tavan hoitaa takuuvuokran palautukset ja mahdolliset korvausvaatimukset, mikäli niihin on ilmennyt tarvetta. Toimimme yhteistyössä Certum Oy:n kanssa, mikä takaa nopean ja luotettavan takaisinmaksatuksen mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Jos sinulla on kysyttävää, laita meille yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Avaa Ilmainen tili