Vuokratakuu vuokralaisellesi

Tarjoamme mahdollisuuden vuokratakuun rahoitukseen.

Vakuus.fi-palvelu on nopea, helppokäyttöinen ja luotettava tapa hakea rahoitusta vuokratakuuseen. Löydettyään unelmiensa vuokra-asunnon, vuokralainen voi siirtää vuokratakuun talletuksena omalta vakuus.fi-tililtään vuokranantajan vakuus.fi-tilille. Tarkistamme rahoitusta hakevien luottotiedot, emmekä myönnä rahoitusta henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä.

Vuokratakuun hallinnoiminen palvelumme kautta

Vuokranantajalle palvelu tarjoaa mahdollisuuden hallinnoida ja seurata vuokratakuita, palauttaa niitä vuokrasuhteen päätyttyä tai tehdä vaatimuksia vuokratakuun käyttämisestä maksamattomiin vuokriin, asunnon korjaukseen tai mahdollisiin sopimusrikkomuksiin. Vakuus.fi-palvelusta rahoituspäätöksen saaneiden vuokralaisten luottotiedot ovat tarkistettu, eikä heillä ole maksuhäiriömerkintöjä.

Palvelun tarjoama takaus on turvallinen ja luotettava vaihtoehto vuokratakuun maksamiseen ja asumisen aloittamiseen. Yhteistyössä kanssamme toimii Certum Oy. Mahdollisissa häiriö- ja maksutilanteissa takausmaksut hoidetaan nopeasti ja varmasti.

Mitä vuokranantajalle korvataan Vakuudesta tarvittaessa:

1. Maksamattomat vuokrat
2. Mahdolliset siivouskulut
3. Maksamatta olevat vesimaksut
4. Mahdollisesti rikkoutuneet asiat asunossa
5. Yhden kuukauden vuokraa vastaavan sopimussakon.

Haluatko tietää lisää palvelustamme? Löydät lisätietoja usein kysytyistä kysymyksistämme. Jos et löydä etsimääsi tietoa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön viereisellä lomakkeella.

Avaa ilmainen tili