Välittäjälle

Takuuvuokrarahoituksen on helpompaa ja turvallisempaa kuin koskaan. Olemme maksuton ja riskitön vaihtoehto välittäjälle. Palveluamme käyttävien vuokralaisten luottotiedot on valmiiksi tarkistettu ja takaamme nopean ja luotettavan takaisinmaksatuksen mahdollisissa ongelmatilanteissa välittäjälle.

Takuuvuokrarahoituksen hallinnoiminen palvelumme kautta

Välittäjälle palvelu tarjoaa helppokäyttöiset toiminnot takuuvuokrien halllintaan, vuokra-asuntojen tarjoamisen vuokralaisille sekä muita asuntojen vuokraamista helpottavia ominaisuuksia.

Vakuus.fi on palvelu jonka kautta vuokralainen voi hakea rahoituksen takuuvuokran hoitamiseen – nopeasti, helposti ja edullisesti. Vuokralainen avaa palveluun ilmaisen käyttäjätilin, jonka yhteydessä hänen luottotietonsa tarkistetaan ja hänelle myönnetään rahoituspäätös takuuvuokraa varten.

Kun vuokralainen löytää haluamansa asunnon, tekee hän takuuvuokrasummaa vastaavan talletuksen omalta vakuustililtään vuokranantajan vakuustilille ja me lähetämme takaussitoumuksen vuokravälittäjälle ja  tallennetusta takuuvuokrasummasta, jonka jälkeen takuuvuokra-asia on kunnossa.

Vuokrasuhteen päättyessä, palvelumme tarjoaa välittäjälle helpon tavan hoitaa  takuuvuokran palautukset ja mahdolliset korvausvaatimukset mikäli niihin on ilmennyt tarvetta. Toimimme yhteistyössä Certum Oy:n kanssa, mikä takaa nopean ja luotettavan takaisinmaksatuksen mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Avaa ilmainen tili

Jos olet vuokranantaja, rekisteröidy palveluun täältä.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Haluatko tietää lisää palvelumme laajuudesta ja sen tuomista monipuolisista eduista? Avaa ilmainen käyttäjätili palveluumme tai soita asiakaspalveluumme 020 7551 539 .