Vuokralaiselle

Vakuus.fi palvelu tarjoaa nopean, helpon ja edullisen tavan hakea rahoitusta takuuvuokraan. Löytäessäsi haluamasi vuokra-asunnon, teet vain takuuvuokraa vastaavan talletuksen omalta Vakuus.fi tililtäsi Vuokranantajan Vakuus.fi tilille ja muutat asumaan. Palvelussamme voit maksaa pelkät korot koko vuokralta asumisesi ajalta.

Takuuvuokrarahoituksen hakeminen

Voit hakea palvelustamme takuuvuokraa avaamalla ilmaisen tilin. Mieti ensin paljonko tarvitset takuuvuokraa, ja laske korot vieressä olevalla korkolaskurillamme. Laskurin avulla voit vertailla eri vaihtoehtoja. Sen jälkeen klikkaa avaa ilmainen tili -nappia ja siirry hakemukseen. Rahoituspäätöksen saavat kaikki yli 25-vuotiaat henkilöt, joilla ei ole luottohäiriömerkintää. jos olet alle 25-vuotias, tarvitse takaajan takuuvuokrarahoituspäätöksellesi. Vakuus.fin asiakkaana maksat vuokravakuusrahoituksesta pelkät korot ja kuukausimaksun. Päätöksen saat nopeasti hakemuksen täyttämisestä.

Haluatko tietää lisää palvelustamme? Löydät lisätietoja usein kysytyistä kysymyksistämme. Jos et löydä etsimääsi tietoa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Avaa ilmainen tili

Jos olet vuokranantaja, rekisteröidy palveluun täältä.