Vuokranantajalle

Vakuus.fi palvelu tarjoaa nopean, helpon ja edullisen tavan hakea rahoitusta takuuvuokraan. Löytäessään haluamansa vuokra-asunnon, vuokralainen tekee vain takuuvuokraa vastaavan talletuksen omalta Vakuus.fi tililtään Vuokranantajan Vakuus.fi tilille. Vakuus.fi-palvelusta rahoituspäätöksen saaneilla on luottotiedot tarkistettu eikä heillä ole maksuhäiriömerkintöjä.

Takuuvuokrarahoituksen hallinnoiminen palvelumme kautta

Vuokranantajalle palvelu tarjoaa mahdollisuuden hallinnoida ja seurata vuokra-asuntojen takuuvuokria, tehdä takuuvuokrien palautuksia ja tarvittaessa tehdä myös vaatimuksia takuuvuokran käyttämisestä maksamattomiin vuokriin, asunnon korjaukseen tai mahdollisiin sopimusrikkomuksiin, joita vuokra-aikana on tapahtunut. Vakuus.fi-palvelusta rahoituspäätöksen saaneiden vuokralaisten luottotiedot ovat tarkistettu, eikä heillä ole maksuhäiriömerkintöjä.

Palvelun tarjoama takuuvuokratakaus on turvallinen ja luotettava vaihtoehto. Yhteistyössä kanssamme toimii Certum Oy. Mahdollisissa häiriö ja maksutilanteissa takausmaksut hoidetaan nopeasti ja varmasti. Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeeseen.

Haluatko tietää lisää palvelustamme? Löydät lisätietoja usein kysytyistä kysymyksistämme. Jos et löydä etsimääsi tietoa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Avaa ilmainen tili

Jos olet vuokralainen, rekisteröidy palveluun täältä.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!